За нас

Раждането и отглеждането на дете е много важен момент в живота на всеки човек. Вашето бебе ще промени ежедневието Ви още преди да се  роди. Важно е да сте добре информирани за основните принципи при отглеждането му, защото ще се сблъскате с много нови и непознати за Вас неща.


Имате въпроси, притеснявате се или искате да обсъдите с професионалисти това, което ви вълнува, заповядайте. Добре е да знаете, че има на кой да се обадите, за да Ви даде съвет. Понякога е необходимо съвсем малко, за да бъдете спокойни.   

Нашите предложения

-  Подготовка за бременността
-  Раждането
-  Отглеждането на вашето дете
-  Домашни посещения след раждането
-  Възстановяване и гимнастика
-  Възпитание на детето

Бъдещите родители в Русе започнаха да ходят на училище още през 2005 година. Първата ученичка изпревари официалното откриване с няколко дни. Обади се и пожела да слуша целия курс за раждането и за грижите за бебето.

През седемте години на своето съществуване Училище Родители – Русе прие и обучи повече от 2770 русенски семейства, които избраха да бъдат отговорни родители и да се подготвят за отглеждането на своята рожба. От тях 360 семейства са посетили лекциите отново, в очакване на второто си дете. Контактите и споделените преживявания създадоха дълготрайни приятелства.

Благодарение на предварителната подготовка 95% от майките, обучени в Училище Родители, кърмят своите бебета. През първата година от създаването на училището едва 10% от бъдещите татковци са посетили занятията. Радостното е, че през 2009 година татковците вече са 60%, а през 2011 година - 70%. Заради големия интерес Училището гостува и в Силистра веднъж в месеца.

Училище "Родители " - Русе  ви подкрепя да посрещнете с усмивка вашето дете!

Следете КАЛЕНДАРА с безплатните лекции или се свържете с нас, за да ви дадем информация за индивидуалните теми на обучение. 

На безплатните лекции ще получите информация за основните неща, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето, както и ще се запознаете с продуктите, които се предлагат  на нашия пазар.

Индивидуалните теми на обучение, които може и да са в група, са строго фокусирани върху особеностите на Вашето семейство. Те ще ви подготвят конкретно за Вашата бременност, Вашето раждане и отглеждането на Вашето дете. 

През февруари 2012 г. Училище Родители – Русе инициира отворени врати в модерния АГ комплекс, за да имат възможност бъдещите майки да се запознаят с условията, в които ще раждат. Загрижени за Вашето спокойствие и здравето на бебето, поставихме началото на тази инициатива. Сега всяка бъдеща майка може спокойно да посети АГ комплекса и да го разгледа. На Ваше разположение сме, ако имате допълнителни въпроси. 


Дида Върбанова, е основател и ръководител на училище „Родители”, Русе. Тя завършва Медицински Колеж в гр. Сливен. Работи 10 години като неонатологична медицинска сестра в интензивен сектор в АГ, комплекс Русе, а от 2001 г. до 2011 г. в частна акушеро-гинекологична болница „Ескулап”.

През 2005 г. основава първото и до този момент единствено в Русе частно училище за бъдещи родители. Участва в различни специализирани конгреси, обучения и семинари, което позволява да се съчетаят знания и професионализъм. Член на Българската Асоциация на Училищата за родители. Живее в Русе, има две пораснали деца.

Реклама
www.don-taxi.eu