АкваСорс
25/08/2017
АКВАСОРС ОСТЕО - ФОРТЕ КАПС. 60
Продуктът Остео-Форте на Aquasource съдържа добре изследвана гама хранителни вещества, които подпомагат доброто здраве на костите. За увеличаване действието на продукта е отделено толкова внимание за доброто му и ефективно усвояване, колкото и за подбора на съставките.

24/08/2017
Лесно начало
Програма Лесно Начало на АкваСорс (AquaSource) е специален комплект, съдържащ АкваСорс водорасли АФА, храносмилателни ензими и 2 вида пробиотици. Често в червата се развиват вредни бактерии и гъбички, които увреждат нежната чревна лигавица. Получават се микроскопични ранички, през които могат да навлязат недосмлени съставки от храната и да се стигне до алергия и интоксикация. От тези ранички се губят телесни течности и се причинява отслабване на организма. Така намалява способността на тънкото черво да произвежда ензими и да усвоява храните, което задълбочава клетъчното гладуване. Създават се условия за хронични възпаления, които могат да продължат с години. Парадоксът е, че такива хора се “лекуват” с антибиотици и други медикаменти, които още повече влошават състоянието им.

24/08/2017
AQUASOURCE ЛИВЪР КЛЕНЗ - 60 КАПСУЛИ
Ливър кленз пречиства черният дроб от токсини,от недобро храносмилане и нездравословен начин на живот, от бактериални или вирусни инфекции, а също от пестициди, лекарства, алкохол, наркотични вещества

23/08/2017
Зелена енергия 60/120 капсули
Зелена енергия 60/120 капсули Зелена Енергия е уникална комбинация на три натурални съставки за поддържане на добро здраве на клетъчно ниво и максимални нива на енергия Зелена Енергия е уникална комбинация на три натурални съставки за поддържане на добро здраве на клетъчно ниво и максимални нива на енергия. 1. AquaSource водорасли от езерото Кламат - едни от най-чистите и най-богати на минерали водорасли в света.

15/11/2016
КолАктив - 60/120 капсули
Оригиналната коластра Коластрата в продукта КолАктив на AquaSource е добита от САЩ, за които се смята, че са изключително чист източник на коластра. КолАктив на AquaSource осигурява важни за подхранването и имунната система вещества, включително мастни киселини и всички пет класа имуноглобулини. Този продукт може да се консумира както от млади, така и от възрастни, спортисти и състезатели. Запомнете – всички чудесни съставки в коластрата са синергични – влиянието им като комбинация е по-голямо, отколкото като отделни съставки.

18/01/2016
Комплекс есенциални мастни киселини (ЕМК) - Нова Формула
Комплекс ЕМК на АкваСорс

14/10/2015
Колаген Плюс
Колагенът е фибриларен протеин, съдържащ се в кожата, костите, сухожилията и съединителната тъкан. Той може да бъде наречен „лепилото”, което свързва тези тъкани. Колагенът е основният структурен компонент от средния пласт на кожата (дерма). Групи молекули на колагена се свързват заедно в дермата и образуват около 3/4 от сухото тегло на кожата. С възрастта колагенът се разрушава. Този процес води до появата на бръчки. Хиалуроновата киселина допълва функцията на колагена и действа като вътрешна козметика, която овлажнява кожата отвътре навън. Правилно овлажнена, кожата е много по-малко склонна към образуване на бръчки и преждевременно стареене. Продуктът „Колаген Плюс” на AquaSource съдържа най-висококачествения колаген, съчетан с хиалуронова киселина, електрически заредени йонни минерали (осигурява основните минерали, микроелементи и редки земни елементи) и AquaSource водорасли, за да осигури в максимална степен грижа за кожата отвътре.

14/10/2015
AQUASOURCE СУПЕР АНТИОКСИДАНТ
с Пикногенол® Какво представляват антиоксидантите и защо са важни? Във всеки един момент в организма протичат милиони процеси. За много от тях тялото има нужда от кислород. Оксидантните вещества, известни още като „свободни радикали” са вторичен продукт от някои от тези процеси. Свободните радикали се образуват и при излагането на слънце или замърсяване. Други причини са стреса, както и всичко, което хората внасят в телата си, като алкохолни напитки, нездравословни храни и цигарен дим. За жалост, когато количеството на свободните радикали в организма е прекомерно, те могат да причинят увреждане на клетките. Антиоксидантите или антиоксидантните агенти подпомагат предпазването на организма от вредните ефекти на свободните радикали чрез свързване с тези вредни молекули, намалявайки тяхната разрушителна за клетките и тъканите мощ. Съдържание: • Житни кълнове – съдържат забележително много и разнообразни антиоксиданти. • AquaSource водорасли – на база грам от теглото си, осигуряват широк спектър хранителни вещества, в това число антиоксиданти, бета каротин и хлорофил. • Пикногенол® - патентован екстракт от кора на морски бор. Той има мощни антиоксидантни свойства, които поддържат добрия метаболизъм и спортната физическа издръжливост. • Водорасло Dunaliella Salina – морско водорасло, много ценно, заради високото съдържание на бета каротин – друг мощен антиоксидант. • Екстракт от червена боровинка – може да подпомогне поддържането на добра микрокапилярна циркулация в тялото. Може да бъде особено полезен за здравето на очите. • Зелен чай – екстрактът от зелен чай на прах е още един известен източник на някои антиоксиданти. • Витамин Е – витамин Е е мощен биологичен антиоксидант.

13/10/2015
НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА NATURAL BEING
Истинската красота идва отвътре, но добрата козметика помага тя да се покаже в целия си блясък Затова създадохме една ефикасна и лесна за употреба серия за естествено чиста и здрава кожа. В сърцето на нашата серия е заложено дълбокото уважение към мъдростта на природата. Продуктите са специално създадени с новозеландски активен мед и масло от манука, и най-чистите растителни съставки. Natural Being дава онова средство, необходимо за възстановяване на хармонията и баланса на кожата. И всичко това без необходимостта от груби химикали, сложни продукти и процедури.

13/10/2015
Call Safe
ЗДРАВНИТЕ ЕКСПЕРТИ СЪВЕТВАТ ДА НЕ СЕ ПРИСТРАСТЯВАМЕ КЪМ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ Докладът Interphone Какво е това? Докладът Interphone представлява изследване на стойност 16,5 милиона британски лири, продължило едно десетилетие, ръководено от Световната здравна организация (СЗО). Целта му беше да проучи има ли връзка между използването на мобилни телефони и риска от развитие на мозъчни тумори.
1 2 3 4 [>>]
Реклама
www.don-taxi.eu